Baskı Devre Çıktısı

Başlatan karacan451, 15 Mart 2016, 21:49:59

karacan451

Etiket  ve fotoğraf denedim sonuçlar hüsran oldu. El işi ve kuşe kağıt benim için daha iyi olduğunu anladım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

MB_77

bu mesaj tarafımdan silinmiştir.

mehmetemin

Reklam olmazsa hemen her hafta kapı önlerine bırakılan bim, a101 vb. kâğıtların elişi kağıdına benzeyen ince olanları da can olmaktadır.

muhammed1994

İyi günler herkese.Baskı devre için yazıcı almanıza gerek yokmuş.Bende birsürü yöntem denedim.En kolayı şu ve sizlerle paylaşayım:Bilgisayardan çizdiğinizi büyük bir fotokopicide ince kuşe kağıt(100-120 gr arası) çektirip basın.Basmanız çok çabuk olacaktır.Fazla ütülemeye de gerek yok
Not:Aldığınız çıktı lazer yazıcı veya büyük fotokopi makinesinden olmalı.

Muhammed1994

karacan451

Alıntı yapılan: muhammed1994 - 14 Nisan 2016, 19:16:22
İyi günler herkese.Baskı devre için yazıcı almanıza gerek yokmuş.Bende birsürü yöntem denedim.En kolayı şu ve sizlerle paylaşayım:Bilgisayardan çizdiğinizi büyük bir fotokopicide ince kuşe kağıt(100-120 gr arası) çektirip basın.Basmanız çok çabuk olacaktır.Fazla ütülemeye de gerek yok
Not:Aldığınız çıktı lazer yazıcı veya büyük fotokopi makinesinden olmalı.

Muhammed1994

Zaten bahsettiğin olayı kullanıyordum. Fotopiciler kuşe kağıt yanar diye çıktı vermiyorlardı. O yüzden lazer yazıcı almak zorunda kaldım.

muhammed1994

Alıntı yapılan: karacan451 - 14 Nisan 2016, 19:21:32
  Zaten bahsettiğin olayı kullanıyordum. Fotopiciler kuşe kağıt yanar diye çıktı vermiyorlardı. O yüzden lazer yazıcı almak zorunda kaldım.
Anladım abi.Büyük kırtasiyelerde,fotokopi merkezleri yaparlar.Ben birsürü çıktı aldım yanma felan da olmadı.Adam uğraşmak istememiş beli ki

mehmet

En iyi kağıdı bizim siteye getiriyorlar. :D
Marketlerin reklam için kullandıkları broşürler
süper iş görüyor. Parlak ve tam A4 olanları
kaliteli iş çıkartıyor.

Ancak daha da kalite arıyorsanız; t-shirt baskı
yapan yerlerde FunCOPY kağıda aynı yerde baskınızı
yaptırdıktan sonra laminasyon ile pcb yapabilirsiniz.
Ev tipi lazer yazıcılarda !denemeyiniz!...
Olan olmuştur,
olacak olan da olmuştur.
Olacak bir şey yoktur.
http://www.mehmetbilgi.net.tr
CC BY

gogoce

evtipi lazer değil de tonerli yazıcılarda yüksek çözünürnükte (1200dpi) iyi sonuç alınıyor diye biliyorum
Ne ukalayı affederim nede yapılan haksızlığı ...
Ya sus adam sansınlar , yada adam gibi kouş ilham alsınlar

muyat

Kullandıgımız yazıcı samsung ML1670 lazer yazıcı
el işi kagıdı kullanıyorum..
Nerdeyse hatasız pcb alıyorum

karacan451

Ben el işi kağıdı yazıcımda denedim bazen sıkışıyor bazende güzel çıktı alıyom.