Motor sürücü devresi

Başlatan DUHAN_, 05 Mayıs 2016, 23:37:31

DUHAN_

merhaba  elimizde böyle bir devre  şeması var bunun isis  şemasını çizmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz acaba ???

F®T

Aklıma şu geldi.Şemayı bitmap dosyası olarak kayıt et.areste importtan bu resmi yükle ve üzerinden yolları çiz.Sonra bu resmi silersin.Basit bir çözüm.
"Hakk" şerleri hayr eyler Zannetme ki gayr eyler Ârif anı seyreyler Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler.

DUHAN_

Alıntı yapılan: F.T - 06 Mayıs 2016, 00:03:21
Aklıma şu geldi.Şemayı bitmap dosyası olarak kayıt et.areste importtan bu resmi yükle ve üzerinden yolları çiz.Sonra bu resmi silersin.Basit bir çözüm.

tamam deniyecem ...

DUHAN_

proteus şu hata mesajını  verdi..

F®T

BİTMAP monocrom renk olarak çeviricen.sanırım 16 bit olmalı.
"Hakk" şerleri hayr eyler Zannetme ki gayr eyler Ârif anı seyreyler Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler.

DUHAN_

dediğinizi  yaptım şimdi de bu hatayı verdi ya birisi sevabına çizse şunu aresini ne olur .. :(  :( 

DUHAN_

yokmu yardımcı olacak imse ???   :'( :'(

F®T

BITMAP ta farklı kaydet seçeneğinde tek renkli  bit işlem resmi olarak kaydet öyle dene.Hemen pes ediyorsun.Böyle edeceksen.Bu mesleği bırak. ;D Hadi daha yolun başındasın.Bu meslek sabır ister özveri ister devammmmm.

DUHAN_

Alıntı yapılan: F.T - 07 Mayıs 2016, 21:06:48
BITMAP ta farklı kaydet seçeneğinde tek renkli  bit işlem resmi olarak kaydet öyle dene.Hemen pes ediyorsun.Böyle edeceksen.Bu mesleği bırak. ;D Hadi daha yolun başındasın.Bu meslek sabır ister özveri ister devammmmm.

dediğinizi yaptım ama çok şekilsiz  biçimsiz bir şey ortaya çıktı ...

F®T

Malesef öyle oluyor.Çözünürlük çok düşüyor.

DUHAN_

Alıntı yapılan: F.T - 10 Mayıs 2016, 23:41:47
Malesef öyle oluyor.Çözünürlük çok düşüyor.

en azından açık şemasını  çziseydi  birisi  bende baskı dveresini çizerdim ...

ete

Duhan,
Yokmu yardımcı olacak birisi diye üstelemenin hiç gereği yok. Bu istediğin iş insanın bütün gününü alabilecek bir çalışma belkide daha fazlası. Kim neden uğraşsın ki.  Elbette yardım etmeyi istiyoruz ama mantıklı isteklere karşılık vermek daha uygun oluyor. Herkesin işi gücü var bunuda göz ardı etme. Üstelik dünyanın en zor işlerinden birisi pcb den tekrar pcb çizmek. Açık şema olsa bir derece bakar çizersin ama bu gerçekten zor ve vakit alan bir iş. Tavsiyem şu yönde.
En azından malzemeleri şekilde görüldüğü gibi yerleştir ve sonra aralarındaki bağlantıları manuel olarak baka baka yap. Başka çaresi yok. Tabiiki yapacak bir gönüllü çıkmaz ise.

Ete

mehmet

Olan olmuştur,
olacak olan da olmuştur.
Olacak bir şey yoktur.
http://www.mehmetbilgi.net.tr
CC BY

DUHAN_

Alıntı yapılan: ete - 11 Mayıs 2016, 07:22:33
Duhan,
Yokmu yardımcı olacak birisi diye üstelemenin hiç gereği yok. Bu istediğin iş insanın bütün gününü alabilecek bir çalışma belkide daha fazlası. Kim neden uğraşsın ki.  Elbette yardım etmeyi istiyoruz ama mantıklı isteklere karşılık vermek daha uygun oluyor. Herkesin işi gücü var bunuda göz ardı etme. Üstelik dünyanın en zor işlerinden birisi pcb den tekrar pcb çizmek. Açık şema olsa bir derece bakar çizersin ama bu gerçekten zor ve vakit alan bir iş. Tavsiyem şu yönde.
En azından malzemeleri şekilde görüldüğü gibi yerleştir ve sonra aralarındaki bağlantıları manuel olarak baka baka yap. Başka çaresi yok. Tabiiki yapacak bir gönüllü çıkmaz ise.

Ete

amma  abarttın usta alt tarafı bir açık şema çizecek bilemeyen sanır ki bakı ı devreyi karta basıp delecek taş çatlasın dediğin şey en fazla 1  saatini alır